Csütörtök, 2024-04-25, 10:40 PM | Üdvözöllek Vendég

Kengyel LSE Honlapja

Blog/Aktuális

Nyitólap » 2010 » Augusztus » 17 » 1. forduló: Cserkeszőlő - Kengyel
12:23 PM
1. forduló: Cserkeszőlő - Kengyel
Cserkeszőlő - Kengyel  5-2  Vezette????: Balogh Gyula   Nézőszám: 150 fő
 
Cserkeszőlő: Csík, Kiss, Szirom, Gál, Borsos, Szabó, Papp(Ónódi), Varga, Jakab(Szín), Törőcsik(Gergulics), Bozi(Sindel).
 
Kengyel: Rimóczi, Varga M., Bezsella, Csikós, Balasi, Demeter(Urbán), Kinyig(Varga J.), Vass, Varga D., Erdei(Varga D.), Szlávik(Serfőző).
 
Gólszerzőink: Varga Dániel, Varga János

Elrajtolt a 2010/2011 -es megyei II. osztályú labdarúgó szezon ahol a kunsági csoportban kaptunk besorolást és első idegenbeli mérkőzésünkre Cserkeszőlőre látogattunk. Sajnos nem úgy kezdődött számunkra a mérkőzés ahogy azt elterveztük hisz már a 3. percben Demeter a 16-oson belüli szabálytalanság miatt 11-eshez jutott a hazai csapat amit a hazaiak játékosa értékesített 1-0. Ezt követően lett volna lehetőségünk az egyenlítésre de kimaradtak helyzeteink.
A 20. percben ekkor újabb csapás ért minket egy ártatlan szituációból kifolyólag. Rimóczi hárít egy távoli lövést ami kipattan de egyből megisfogja, ekkor a hazai csatár belerug a kapus kezébe amit szóváltás követ.A hazaiak játékosa "összeesett" fejelést szimulálva..A játékvezető mint egész meccsen jól helyezkedett és még akkor indult el a félpályáról.. Az asszisztens szerint Rimóczi hozzáért a játékoshoz ezért kiállította kapusunkat.Ekkor éreztük hogy
gondban leszünk.Demeter helyett élete első felnőtt bajnokiján, érkezett a kapuba a fiatal Urbán.A kiállítás után odaszögeztük a hazaiakat a kapujukhoz de rendre kimaradtak helyzeteink ami meg bosszulta magát hisz a 28. percben egy szélről elvégzett szabadrugás után Urbán nem helyezkedett megfelelően ezért könnyedén a hosszúsarokba helyezte a hazai játékos a labdát 2-0. Középkezdés után ismét támadtunk de egy kontra végén lemaradtunk és így 3-0.
Ekkor inkább mezőnyjáték folyt de folyamatos játék ekkor sem alakult ki a sok szabálytalanság miatt amit a játékvezető úr csak felénk volt kedves lappal jutalmazni.3-0 ás hazai vezetéssel vonultunk az öltözőbe.A kezdés után 2 perccel ismét a hazaiak örülhettek amikor egy szöglet után ide-oda patogott a labda ami egy cserkei kezet is érintve de Balogh úr ismét jól helyezkedett és nem látott semmit így megszerezték az újabb gólt 4-0.Folyamatos játék ekkor sem volt
hisz a hazaiak rengetek szabálytalanság árán tudták csak megakadályozni játékosainkat.Varga Dávidot a jobb oldalon 3 percen belül 5-ször rúgja fel ugyanazon játékos de csak baráti viszonyban megbeszéli Balogh úr a kedves játékossal.A 60. percben ismét egy szöglet után lemaradunk a rövid oldalon 5-0.A 68. percben Balasi lépne ki a védő mellett aki utolsó emberként hátulról felrúgja... az ítélet sárga ! lap. A játékvezető engedné a szabadrugás elvégzését mire,
úgy kell neki szólni hogy annak a játékosnak már a 2. sárga lapja volt. 2 perc után végülis mire a szurkolók és a játékosok szóltak kiállítja a cserkei játékost.Ekkor 10-10 emberrel végig támadtuk a maradék időt.A 71. percben a csereként beálló fiatal Varga Dániel szépít 5-1. Rendre akadtak helyzeteink de sajnos vagy a védőkben vagy a kapusban elakadt a labda.A 89. percben még Varga János jobb oldalról a csapódó labdát nagy erővel a hosszú sarokba bombázza 5-2.
Egyenlő létszámban korrekt játékvezetővel az idénynyitó könnyedén a mi javunkra dőlhetett volna el.
Törőcsik Vilmos a mérk. után : Eltekintett a nyilatkozattól.
Erdei László a mérk. után : Gyenge játékvezetés mellett rutintalanságunknak köszönhetjük hogy vereséget szenvedtünk.

Ifi: 6-3 Életük első tét meccsét játszó fiatljaink remekül helyt álltak és akár ha a végén berugják ziccereiket szorosabbá is tehették volna a mérkőzést!
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 722 | Hozzáadta: bezsellacs | Helyezés: 0.0/0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
A fejezet kategóriái
Hazai mérközések
Idegenben !
Rólunk írják
Hírek
Megosztom iwiw-en
Naptár
«  Augusztus 2010  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Belépés
Keresés
Linkek

Jászkunfoci honlapja
Martfűi labdarúgó sportegyesület honlapja
Rákócziújfalu SE honlapja
KuTE honlapja -->

Infó
Ki van az oldalon:Vendég
Idő:10:40 PM
A böngésződ:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Mentett bejegyzések
Block title