Péntek, 2024-04-19, 10:38 PM | Üdvözöllek Vendég

Kengyel LSE Honlapja

Blog/Aktuális

Sajnos úgy néz ki, hogy újabb játékosunk lesz kénytelen hosszabb időre a focit nélkülözni. A pünkösdi kupán Tóth Józsi, Tücsi sérülést szenvedett.  A műtét elkerülhetetlen minden bizonnyal. Így Orsós Robi korai sérülése után egy másik alapemberünk kiesett a csapatból. Bakos minden bizonnyal még visszatérhet a combsérülése után.   
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 506 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-05-28

Rimóczi-Bezsella, Varga M, Serfőző-Olcsák, Demeter, Vass, Tóth J, Varga D(Csikós)-Erdei, Gál

Előttünk álló csapatot fogadtuk, akitől ősszel 2-0-ás vereséget szenvedtünk. Három kezdő játékosunk nem állt rendelkezésre, Ladányi, Bakos és Tóth Robi.
Most a győzelemért játszottunk, ennek szellemében kezdtük a játékot. A meccs elején többet volt nálunk a labda, a sasi gárda inkább csak védekezett, illetve a kontrákat próbálta végig vinni ami nem sikerült nekik. Tőlünk többen is távolról próbáltak kapura lőni, ami viszont vagy mellé ment vagy a kapus védett.
A szünetre 0-0-val mentünk. A fordulásban az első félidei játék folytatódott. Viszont a félidő közepén  Erdei harcolt ki egy ladbát a kaputól 5 méterre, aminek eredménye egy gól lett. 1-0
A folytatásban a vendégek  aktívabbak lettek. Könnyebben áthozták a labdát a középpályán ... Tovább »
Kategória: Hazai mérközések | Megtekintések száma: 632 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-05-23

Rimóczi-Tóth R, Serfőző, Demeter-Olcsák(Csősz),Erdei,Tóth J,Vass,Varga D-Bakos(Gál),Ladányi(Csikós Cs)

Négy vereség után a következő fordulókban minél több pontot kell szerezni. Feledtetni az elmúlt meccsek rossz eredményeit.
Az utolsó ellen "kicsit" több esélyünk volt mint előző ellenfeleink ellen.
A nagy esőben, de azért nem olyan rossz pályán a második félidőben kapott 10 gól miatt sem veszekedtek és nem ment el a kedvük a hazai játékosoknak. Lehet tőlük tanúni... A játék képe ugyanolyan volt mint az ellenük lejátszott hazai meccs.
A legtöbb gólt Tücsi szerezte ötöt, őt Varga Dávid követi 4 góllal. A többit nem tudtam követni, de a góllövőlista teljes lesz azért.

A végeredmény a következő meccsre Tiszasas ellen lelkessé kell hogy tegyen bennünket !

A mérkőzésen combsérülést szenvedett Bakis Pisti, elsőre elképzel ... Tovább »
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 638 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-05-16

A  Verseny Bizottság javaslata az átszervezésre a következő két 14-es csoport létrehozása a 2010-2011-es Megye II-es bajnokságra.

Jelenlegi Megyei I osztály 3 kiesője csatlakózik a Megyei II osztályhoz ahol 2009-2010-es bajnokságban nincs kieső csapat. A Megyei III osztály két első helyezett csapata felkerül így a létszám a Megye II-ben 21 csapat.

Ha vállalják a Megyei III bajnokai a feljutást akkor mind a két csoport 2-3-4 helyezettjei és a két csoport 5 helyezettjei közül a bajnokságban több pontot szerzett csapatok feljutnak Megye II-be.


Ha ezek csapatok közül valaki nem vállalja úgy tovább fel kell kérni mind a két csoport bajnokság sorrendje alapján a csapatokat addig amíg a Megye II osztály el nem éri a 28 csapatott. 

De a feljutás csak azokra a csapatokra vonatkozik akik vállalják az ifjúsági csapatok indítását.
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 682 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-05-04

Újra kevés létszámú  játékoskerettel mentünk idegenbeli meccsünkre.

A felállás a következő volt:

Rimóczi-Bakos-Varga M, Serfőző(Csősz)-Olcsák(Csikós), Demeter, Bezsella, Tóth J, Vass-Ladányi, Varga M

A mérkőzést nagy elánnal kezdte mindkét csapat. A  meccs első pár percében többször is a hazai csapat kapuja elé kerültünk, azonban kapura nem voltunk veszélyesek. A hazaiak a két szélsőjüket futtatták, akik rendszerint el is tudtak menni a széleken. Gólt azonban egy hátúl elpasszolt labdából kaptuk, amiből a csatár a kapusunkkal szemben értékesítette a helyzetet. 1-0. Nem sokkal később a hazai tizenhatos előtt egy lecsorgó labdát Olcsák szépen lőtt a kapu bal sarkába. 1-1. Következett azonban egy újabb hiba. Utolsó emberként nem sikerült elrúgni a labdát, így ismét egy az egyben tudott kapusunkkal szemben menni az őrsi csatár aki be i ... Tovább »
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 624 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-05-01

A hazai vereség után van rá lehetőség hogy javítson csapatunk, illetve hogy a harmadik helyre jöjjön vissza. Emellett kis szerencsével az éllovas csapat sem tud még jobban meglépni.
Ránk nézve a hízelgő eredmények ezek lennének:

KÉTPÓ-TISZAŐRS                  - kétpói győzelem esetén nem tudnák tovább növelni előnyüket az őrsiek
TISZASAS-TISZASZENTIMRE  - a legjobb talán egy döntetlen lenne, hogy egyik csapat se szerezzen több
                                              pontot mint mi
ÖRMÉNYES-KARCAG II           - örményes hazi pályán talán elkapja Karcag II-őt...
RÁKÓCZIÚJFALU-TISZAINOKA- ez annyira nem fon ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 592 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-04-23

Rimóczi-Tóth R,Serfőző,Varga M-Vass(Csősz),Tóth J(Bezsella),Ladányi,Demeter,Varga D(Olcsák),Erdei, Bakos

Régen várt első tavaszi bajnoki mecssünket Kétpó ellen játszhattuk idegenben. A hazai meccsen 2-1re nyertünk ellenük egy nehéz mérkőzésen. Most is hasonló meccset várhattunk, függetlenül a helyezésektől. Számunkra fontos volt, hogy céljainkat elérjük
A játék a mi akaratunk szerint kezdődött, rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdemyényezést, de mégis a kétpói csapat szerzett vezetést, egy jól eltalált távoli lövéssel. 1-0. Sokat nem kellett várni az egyenlítésre, egy szabadrúgásból Tóth J egyenlített 1-1 re. Majd rövid idővel át is vettük a vezetést.2-1. MAjd meg is növeltük Erdei, Vass, és Varga D révén.
A folytatásban is mi támadtunk többet, jól is játszottunk. Az ellenfél a szünet után hármat cserélt, ami meg is látszott ... Tovább »
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 681 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-04-11

Kőtelek ellen az utolsó felkészülési meccset játszottuk a bajnokik előtt.
Itthon 4-4-es döntetlen után, idegenben jól kezdtük a meccset. Sokat volt nálunk a labda, középpályán sokat passzoltunk, bár ehhez kellett az is hogy a hazaiak elég hamar feladták a küzdelmeket és inkább egymással veszekedtek. Erdei ért el mesterhármast amivel 3-0 vezettünk, majd a végeredmény 5-1 lett a javunkra. A hazaiak 11-est is hibáztak, amit Rimóczi védett ki.
A meccs korábban véget ért mert a kőtelki csapat játékosai összevesztek egymással...

Rimóczi-Tóth R-Serfőző, Csikós Cs(Olcsák)-Varga M,Tóth J(Bezsella),Demeter,Ladányi,Varga D(Csősz),Erdei,Vass

 
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 499 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-04-04

A szolnoki műfüves  vízi foci után ismét Tószeg ellen léptünk pályára ezúttal idegenben.
A mieink Rimóci(Urbán)-Tóth R-Varga M(Bezsella), Serfőző(Csikós)-Demeter,Erdei,Ladányi,Varga D,Tóth J(Csősz),Bakos(Török),Vass(Olcsák) csapattal álltak neki a találkozónak.
Az első félidőben jól játszott a csapat bár az  eredményen ez nem látszott meg, 2-0-ra vezetett  Tószeg ekkor már. A fordulásban  rosszabbúl ment a játék mint az első felvonásban és újjabb gólokat is kaptunk.4-0.
Meg kell említeni azt, hogy míg a hazaiak szinte minden helyzetüket gólra váltották, többnyire védelmi hibákból adódtak ezek a gólok, addig mi 4-5 ziccert is elpuskáztunk.
Kategória: Idegenben ! | Megtekintések száma: 571 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-03-29

A  vasárnapi edzőmeccsen megfigyelőként jelenlévő Tari János a mai edzésen ismét megjelent és megtudhattuk, hogy az ő személyében új edzője van a csapatnak !
Kengyeli kötődésű, NB 2-es kapusként is játszó Jani bácsi több csapattal is volt bajnok. Reméljük ez a sorozat most is folytatódik majd... 
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 507 | Hozzáadta:: step | Dátum: 2010-03-23

« 1 2 3 4 »
A fejezet kategóriái
Hazai mérközések
Idegenben !
Rólunk írják
Hírek
Megosztom iwiw-en
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Belépés
Keresés
Linkek

Jászkunfoci honlapja
Martfűi labdarúgó sportegyesület honlapja
Rákócziújfalu SE honlapja
KuTE honlapja -->

Infó
Ki van az oldalon:Vendég
Idő:10:38 PM
A böngésződ:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Mentett bejegyzések
Block title